¡Atention! this event has ended.

Alex Juarez a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Fill d'un talentós cantautor que va deixar la guitarra per dedicar-se al psicoanàlisi, l’Alex Juarez es va formar en bandes de rock alternatiu de la seva Múrcia natal. Ja establert a Barcelona va començar a signar cançons en primera persona i el 2016 va autoeditar "Cinco Canciones en Directo", un Video EP intimista gravat en un Auditori amb 6 músics convidats, i que partint de veu i guitarra trenca en forma i fons amb les costures de la cançó d'autor. Actualment està preparant el seu àlbum debut. Cançons íntimes i sensibles que portará a l’Heliogàbal de la manera més nua i directa, guitarra i veu.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi