¡Atention! this event has ended.

Vancouver Undercover + O'o a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

L'Albert, el Ricard i la Mirentxu ens vam conèixer estudiant jazz en un combo, i en el concert de Radiohead (la nostra estimada i gran influència) del Primavera vam decidir montar aquest projecte. Després d'un primer any super intens passant pel Bala Perduda vam trobar al Nil, que ara completa la formació a la bateria. De xixa pues això, birras, jazz i molts concerts, en definitiva la fusió de tres persones (i ara quatre) molt diferents que aconseguim entendren's gràcies a la música treient allò més profund i ocult però a la vegada jove i enèrgic. Ens agraden molt els contrastos i les nostres lletres son criticas, oníricas i alguna sentimental, que al final és dificil evitar-ho.

 

El duo francès d'electrònica subtil o’o torna al Heliogàbal amb la seva delicada música. Compost per Mathieu Daubigné i Victoria Suter, el seu primer EP gravat a casa, Spells, té una vocació experimental però accessible. Una mescla d'electrònica, textures orgàniques, sintetitzador analògic i una veu femenina que guia el conjunt. Viatjant entre el suau i el violent, barrejant foscor i fantasia.

 

Vancouver Undercover


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi