¡Atention! this event has ended.

Bruises + Olsen Twinz a l'Hleiogàbal de Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Bruises són sinònim de melodies pop emotives i sons boirosos, combinant perfectament el dream pop amb elements emo, post-punk o new wave.

La banda està formada pel xilè Sebastián Lozano (Mal Villano) juntament amb tres músics procedents de diferents formacions de l'escena barcelonina: Carlos Ramos (The Zephyr Bones), Alejandro Íñiguez (The Saurs) i Genís Toral (Pane).

A la fi de 2018, Hidden Track i Mama Vynila publiquen la primera referència del quartet, Parallel Portraits. Es tracta d'un EP gravat i barrejat pel propi Sebastián, donant així el tret de sortida al "emotional pop with noisy Intentions" del grup.

Per la seva part, Olsen Twinz són un duo (Jano Sáez a les veus i guitarra i el Boli Alfaro a la bateria), format a Barcelona al 2017 i amb un so que veu dels 90 però que és plenament actual. Rabia continguda i desbordada, molta distorsió, shoegaze i noise, energia i encara més energia. Després d’un parell de demos, l’any passat van presentar el seu primer EP, Rollercoaster i desde llavors no han parat de suar.

Aquesta, promet ser una nit plena d’energia, emocions i ballaruca.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi