¡Atention! this event has ended.

Estruç + Teana a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Estruç (de vestrús, tossut) és un trio de rock format el 2015 per l’Ota Quílez a la guitarra i a la veu, en Joel Santaeulària al baix i en Marià Codina a la bateria. Sobre el seu estil s'ha dit que el grup fluctua entre el pop sorollós i el post-hardcore trencat, amb instrumentacions hipnòtiques, de vegades cacofòniques, contrastades per la veu càlida i dolça de l’Ota. El 2018 va ser l'any del seu primer LP "Peça Fugaç" (The Indian Runner, 2018), un treball que ens encanta i que sona Sonic Youth, Television i molt més però sobretot a Estruç.


Teana són una banda de pop psicodèlic formada actualment per Fabio Numbela, Alex Ruiz, Ferran Alemany i Alexandre Gofas. Després d’un primer EP “Lucid Fauna” amb clares influencies de Boogarins (als que han telonejat aquest mateix any), Tame Impala o BadBadNot Good, es troben creant nous temes per a un segon EP. El seu directe es ple d’energia i gairebé lisergic.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi