¡Atention! this event has ended.

pértiga session #5: Las Chicas lo Petan -> Le Nais + Elle León

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map


Le Nais

Le Nais és una jove artista nascuda a Lleida, actualment amb base en Barcelona, escriu i compon la seva música i ‘Dancing’ és la seva single debut llançat al desembre.


Després de molts anys en un conservatori musical, es va allunyar de la música durant molt de temps, per una espècie de desencantament malgrat sentir la música com una cosa fonamental en la seva vida. Fins que des del sòl del menjador de la seva casa, comença a compondre cada tarda amb una guitarra, connectant amb la seva part més primitiva i sentint aquesta necessitat d'expressar-se a través de la música. Després de diversos successos en la seva vida personal, comença a escriure lletres en forma de poesies, que li serveixen per a entendre i per a expressar tot allò que costa digerir. I alhora a compondre sobre aquestes lletres, fins a veure néixer les seves primeres cançons.


El seu primer single 'Dancing' és una conversa amb una mateixa, parla sobre l'acceptació, en concret sobre acceptar-se i ser acceptat amb tot el que portem dins, bo i no tan bo. És una peça sincera que et compta un procés de vulnerabilitat, en la qual es descobreix que ningú pot ser salvat pels altres, que és un mateix qui se salva si primer d'accepta.


https://www.youtube.com/watch?v=PwbfO-_KLg4&feature=youtu.be


Elle León


Elle León és una cantautora irlandesa que va començar a presentar les seves pròpies cançons en directe l'any com a preparació per a gravar el seu primer EP aquest estiu. Els seus temes tenen melodies acaronades que parlen de trobades, re-trobades, canviar d'aires, alguna 'ratllada sarcàstica' i l'amor present en cadascun d'ells. Les seves influències vénen d'artistes actuals com Lykke Li i The Last Shadow Puppets, fins a Fleetwood Mac i Joni Mitchell.


Elle Leon

Le Nais


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi