¡Atention! this event has ended.

Kids from Mars a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Kids from Mars és una banda molt jove de Blanes formada per l’Óscar i en Roger que amb només 15 anys es presenten en societat dos primers singles “August” i “The Words I Already Said”. Dues cares d’una mateixa moneda d’un duet que promet per la seva energia i maduresa musical. En aquestes cartes de presentació, l’electrònica es barreja amb unes melodies de veu que sorprenen per la seva precisió. La jove edat de l’Óscar i en Roger només fan que ressaltar el talent precoç d’aquest parell de nois que viuen i es desviuen per la música. La música com el motor de les seves vides. 

El seu primer EP, veurà la llum el proper mes de febrer després d’encandilar el públic i de passejar-se per bona part dels mitjans més importants del nostre país, d’on només n’han rebut bones paraules. Amb un directe enèrgic i vitalista, Kids from Mars venen disposats per quedar-se i revolucionar l’escena indie del nostre panorama.Listen

Kids From Mars


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi