¡Atention! this event has ended.

La Sentina a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

El tercer LP de La Sentina rep el nom de 2013-2015 (Indian Runners, 2019). Un disc doble que recull bona part de la música feta per l’Albert Girons en l’el·lipsi que va de la publicació de Falconades (Indian Runners, 2012) a Llobregat (Indian Runners/Grava, 2016). 

La metodologia de treball d’aquest disc doble és diferent a la dels discos anteriors. Una primera fase introspectiva en solitari, seguida de la posada en comú amb Dani Comas que catalitza la incorporació d’elements amb idiosincràsia pròpia com Albert Cirera (saxo) i Ramon Prats (bateria). Joan Pons, a les mescles, acaba de donar a les cançons una sonoritat que defuig estàndards de fidelitat.

I el resultat de tot aquest procés, les noves cançons de La Sentina, estan preparades per deixar-les anar i es presentaran al món desde el nostre estimat bar, l’Heliogàbal.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi