¡Atention! this event has ended.

Playa Norte a l'Heliogàbal de Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Playa Norte és una banda entre el punk rock i el pop dur. El seu so es desenvolupa a través dels clàssics de la contracultura americana dels 90 amb bandes tant de l’escena de Washington com de l’emo i del noise. Sebadoh, Dinosaur Jr., Jets to Brazil, Seam, Fugazi, Slint o Jawbox passen pel sedaç de la banda que també es nodreix del punk i del pop anglès dels 80 i de bandes nacionals com Nueva Vulcano, Calavento o el sr. Chinarro per produïr un pop enèrgic i emocional on veiem volcades –no sense certa ironia– els drames i les desgràcies d’una generació que arriba just ara als 40. 
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi