Evento de Esmeralda Colette + Santo Maltés + Pararrayos en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Ja tenim aquí el Denso de Primavera, dissabte vinent 6 d'abril a Heliogàbal. 
 
Dancetería presenta el cicle trimestral de concerts Denso, de jornades dobles, amb un primer concert en horari de vermut a les 13 i altres dos concerts en horari de nit,  acompanyats d'una sessió de DJ. Tot el mateix dia i amb la possibilitat d'adquirir una entrada per a les dues sessions (vermut + nit) o una entrada solta per a cadascuna . 
 
Aquesta primera edició arriba amb els concerts d'Esmeralda Colette, a les 13 en el tram del vermut, i Santo Maltés i Pararrayos a partir de les 21 en el tram de nit.  I la sessió de dj amb singles de 7” de pop a càrrec del periodista i Dj Luis Costa, responsable del cicle. 
 
Esmeralda Colette és una jove cantant i actriu de Santa Coloma de Gramanet, alumna del Institut del Teatre, que ha transcendit la seva irrupció en l'escena musical després de l'èxit de la seva obra de teatre Lovely Precious Dream -sobre la vida de Nina Simone-, passant a formar part de la nòmina d'artistes de LAV Rècords, segell de Miqui Puig, músic i productor de l’Atmella del Vallés. El talent de Colette, amb la seva genuïna veu, acaricia les seves delicades composicions, a mig camí entre bossa nova, folk, pop i soul. 
 
Santo Maltés és el projecte d'Albert Florent, ex membre de Computadora, amb l'ajuda en la producció d'Álex Marull, ex-Odio París, amb qui s'ha llençat plenament a l'experimentació amb aparells electrònics i força elements digitals. El resultat és un captivador viatge de pop sintètic en la línia de Sean Nicholas Savage, Anika o Kavinsky, que podem gaudir en el seu àlbum de debut Líneas Muertas (Snap! Clap!, 2019)
 
Sota l'electritzant nom de Pararrayos trobem a una jove banda del Poble Nou de Barcelona que factura un pop d'alt voltatge, amb forta influència del post punk dels 80 de The Cure o Siouxsie & The Banshees. De fet, la veu de la seva cantant, Laura, recorda per moments a la de Siouxsie Sioux o a la d'Elizabeth Fraser, dels Cocteau Twins, referents del shoegazing, un altre estil que ens pot ajudar a acabar de definir a aquesta interessant i excitant nova banda. 
 
 
Denso és un cicle pensat per a bandes emergents de l'escena musical local, o nous projectes en formació, amb la voluntat d'oferir-los un espai on poder tocar en directe i donar-se a conèixer.  
 
Pròximament, Denso d'estiu…

Media content

Related content

Share with friends