¡Atention! this event has ended.

Rombo a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Han passat moltes coses en els últims quatre anys. A Rombo, també. I després de molts canvis, sentiments i giragonses, el grup d’indie-pop femení publica aquest 3 de maig el seu segon disc “Clara Montse Núria” (The Indian Runners, 2019).


Un disc curt, com sempre, amb vuit cançons plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar-ho de fer. Lluminoses i nostàlgiques, les cançons estan produïdes, gravades i mesclades per en David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef...), amb qui el grup ja va treballar el 2015 pel seu disc de debut. 


El disc també reflecteix els canvis que ha viscut la banda durant aquest temps. El més important ha estat la sortida del grup de l’Anna, la bateria inicial de Rombo, motiu pel qual la percussió del disc està feta a base de ritmes midi d’ordinador dissenyats pel mateix David. 


Podem dir que és un disc amb algunes tristeses i absències que troben el consol en l’amistat que tenen la Clara, la Montse i la Núria. 


El 10 de maig a l’Heliogàbal, Rombo presentaran el seu nou treball jugant a casa i ens fa molt feliços.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi