¡Atention! this event has ended.

Aloha Bennets + Alavedra a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Aloha Bennets debuten a els escenaris al març de 2016. Es presenten amb un garatge-punk de tocs surf i lletres fresques i iròniques. La seva voluntad és ser com el primer dia de vacances, una festa estiuenca o el moment pinyata de la festa d'aniversari. La crítica les descriu com "un esput rosat abandonat a la porta del pitjor after de la teva ciutat". Una contradicció de tendresa i desvergonyiment xopa de lo-fi.


Alavedra és una banda de punketón cisgluten de Barcelona, que va néixer d'un mal de ventre de Jordi Pujol. Alletats per les lletres de Daddy Yankee i educats en una secta de l'Església Cisglutenista del Blat Sarraí. Aquests quatre guerrillers convergents lluiten contra la dictadura del panetariado. Melodies pop, frenesí, pits peluts, apologia gratuïta dels unicorns i còpies barates d'Amaia Montero. Això és Alavedra.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi