¡Atention! this event has ended.

pértiga session #6: Las Chicas lo Petan -> Yana Zafiro + Cabiria

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Yana Zafiro


Yana Zafiro és la teva nova artista favorita. Nascuda a Ucraïna i resident a Múrcia, Yana no entén de fronteres ni d'etiquetes. Fa senzillament el que li dóna la gana. En les seves cançons barreja castellà i anglès com si tal cosa, es passeja per l'electrònica o el pop de dormitori i li queda temps per a estar connectada amb l'escena de fanzines i art de la seva ciutat. 


El seu primer EP, 'El meu gos es morirà' reuneix quatre d'aquestes peces enlluernadores en les quals deixa ben clar que talent té a dolls. Desimboltura, també. Les lletres? Plenes d'enginy, ironia i alienació postadolescent. Té només 21 anys i el futur ja li pertany.


https://yanazafiro.bandcamp.com/


Cabiria


La música de Cabiria part del synthpop tragicòmic basat en una peculiar paròdia inspirada en la cultura popular. A l'atmosfera dreampop li acompanya una funció totalment lúdica del llenguatge, amb jocs de paraules i fonètica des d'una mirada irònica a la lírica en la música.


https://cabiria.bandcamp.com/


Yana Zafiro

Listen

Cabiria


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi