¡Atention! this event has ended.

Aldrin y Collins + Fake Teddy a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Neil Armstrong va passar a la història com el primer home a trepitjar la lluna, però què va passar amb els seus companys d’aventura galàctica, Buzz Aldrin i Michael Collins? El quartet de Cerdanyola del Vallès, Aldrin y Collins porta des del maig del 2011, reivindicant les dues figures i, per extensió, als “segundones” de la història.


La banda publica ara un treball amb set talls inspirats amb l'objectiu de seguir acumulant quilòmetres, concerts i anècdotes. Repeteixen estudi, el WheelSound de Txosse Ruiz, però això no vol dir que s'hagin acomodat, al contrari. Bona part de "Odisea en el espacio de confort” (BCore, 2018) ha estat enregistrat en directe, tots alhora, i han provat tècniques de gravació diguem més "orgàniques" amb el “Bipartite” (BCore, 2001) dels seminals AINA en el punt de mira. Es tracta de la cinquena referència de la banda, segona per al segell Bcore i com a curiositat, el setè i últim tall, "Tigre Bengalí" és una versió molt personal d'un senzill relativament desconegut del malaguanyat Tino Casal. Sí, s'atreveixen amb tot. Algú va dir “espacio de confort”?


Vindran acompanyats de Fake Teddy, banda de Logroño que es mou entorn al rock dels 90 i el pop dels 60 sense tancar-se a influencies del jazz o el hip hop. També es troben celebrant nou treball, el seu nou EP, “Frankfurt”.Listen

Aldrin y Collins


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi