¡Atention! this event has ended.

Olympic Flame a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Després del seu pas pel Primavera Sound 2018, i de passar l'estiu tancats al seu estudi per preparar nou material, Olympic Flame han començat l’any amb força. Per una banda tenim "Thalassa", el seu nou treball que acaba de veure la llum i per l’altra "Wide Noise, Deep Light", un documental de 40 minuts que van estrenar al cicle "Més que Música" al MEAM el passat gener on van oferir un concert en format de cambra com a ocasió especial. Amb el seu nou treball ben calent, venent a l’Heliogàbal a omplir-lo de sintetitzadors i sons eteris i somiadors. 
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi