¡Atention! this event has ended.

Xalónia 2019: Oques Grasses + La Fúmiga + Frida + Arsènic

Carretera Xaló- Lliber, 03727 see map


Listen

Oques Grasses

Cuando las ocas van al campo, la primera es la que va primero y la última la que va última. Las otras da igual.
Reggae fresco, optimista y enérgico. Oques Grasses debutaron en 2013 con 'Un dia no sé com' y un año después consiguieron el premio a mejor grupo revelación en Enderrock 2014. Desde entonces, la banda osonenca no ha dejado de crecer de manera exponencial.

Listen

La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l'escena musical valenciana. Un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent.

Listen

Frida

El grup FRIDA naix el 2013 com a formació clàssica de rap (2 cantants i un Dj) i després de dues maquetes en el camí Free Rap (2013) i Neologismes (2014) -amb les que van trepitjar un bon nombre d'escenaris arreu del territori valencià. Al 2018 treuen Gegants el seu primer album amb banda donant forma a un nou directe enèrgic i contundent seguint la seva aposta per la innovació musical.

Listen

Arsènic

Corre l'hivern del 2016 quan un grup d'amics de Xàbia, tots provinents d'altres grups, decideixen juntar-se per oferir un projecte musical de serietat i poder disfrutar amb allò que més els agrada. Així neix Arsènic. Amb referents molt diversos, comença a el·laborar-se un cull de cançons caracteritzades clarament per un aire mestís, barretjant el rock, el rap i el reggae entre altres estils. Després d'un any de vesprades de composició i matins d'assajos, compaginats amb els estudis universitaris, arriba la tardor del 2017, i amb ella el primer concert. Arsènic actúa per primera vegada en directe, i ho fa en un concurs de bandes a Moraira. Aquest concert pren la metxa d'una traca que, a dia d'avuí, encara guarda el coet més fort. Al 2018 pugen per primera vegada a un gran escenari, i ho fan durant tot l'estiu. Comparteixen cartell amb grups com Txarango, Zoo o Buhos, entre altres. A hores d'ara es preparem per traure a la llum el seu primer treball discogràfic i presentar-lo allà on els porte el vent.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi