¡Atention! this event has ended.

IV Concert Solidari amb CEAR PV "Casa Meua és Casa Vostra"

Carrer de Guillem de Castro, 73, 46008 see map

Com si la terra mai haguera estat dividida, Música, Dansa i Paraula sobrevolen les fronteres de l'espai i el temps, es creuen i conversen en un procés de recreació que floreix en llenguatges nous. Aquets grups d'artistes, excel·lents intèrprets, des de la seua creativitat es reuneixen per a oferir-nos la possibilitat de viatjar des de les arrels de tradicions i instruments mil·lenaris, als fruits sonors de l'actualitat.


La Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat este any complim 40 anys de treball defenent i promovent els DDHH i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i/o en risc d'exclusió social. 
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi