IV Concert Solidari amb CEAR PV "Casa Meua és Casa Vostra"

Tuesday 4 June 2019 20:00

Opening doors 19:45

Event ended

Teatre El Micalet

Carrer de Guillem de Castro, 73, Valencia

Com si la terra mai haguera estat dividida, Música, Dansa i Paraula sobrevolen les fronteres de l'espai i el temps, es creuen i conversen en un procés de recreació que floreix en llenguatges nous. Aquets grups d'artistes, excel·lents intèrprets, des de la seua creativitat es reuneixen per a oferir-nos la possibilitat de viatjar des de les arrels de tradicions i instruments mil·lenaris, als fruits sonors de l'actualitat.


La Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat este any complim 40 anys de treball defenent i promovent els DDHH i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i/o en risc d'exclusió social. 


Media content

Related content

Share with friends