¡Atention! this event has ended.

Denso d'estiu: Honolulu + Tittyshev a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Torna el cicle Denso amb el Denso d’Estiu i torna de nit. Després de l’èxit de les seves primeres edicions,  amb Coach Station Reunion, Esmeralda Colette, Pararrayos i aSanto Maltés, arriba amb els irresistibles directes de Honolulu i Tittyshave, i una sessió de dj que pot ser memorable, amb Luis Costa i Dani Cantó,  responsable del segell Snap! Clap! Club. Un back to back amb vinils de pur pop. Agafeu lloc a la pista.

Horaris

Portes 21h

Preu 8/10€

 

HONOLULU

https://open.spotify.com/album/3RXP90YM6alow535ksIY5L?si=60P6fD6OQSutWwckD_Ih6Q

Fa temps que esperàvem l'oportunitat de dur Honolulu a l’Heliogàbal. La parella formada pels germans Leai i Quentin Mevel es va retrobar a Barcelona, traient tota una sèrie d'aventures que s'han traduït en “Honolulu”, homònim disc de debut amb 9 cançons que presenta un so confortable, càlid i encisador.  Imagineu el dream pop de Beach House i no estareu gaire lluny.

 

TITTYSHEV

https://open.spotify.com/album/1D5DCGW35ZlkA45bG1slCa?si=MNDfK1e6STaAJnreVtV0vw

Quantitats ingents de distorsió i reverbs per a construir murs de so. Cançons amb entitat, força i pòsit, soroll, però amb un gran cor pop. Així es defineixen Tittyshev, grup que des de 2017 factura un adictiu dream pop i shoegaze que ja ressona a l'escena de Barcelona.


Honolulu

Tittyshev


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi