¡Atention! this event has ended.

Concierto de Alfred Garcia + Els Jovens + Tardor en Valencia

Opening doors: 19:30

Calle San Pío V, s/n, 46010 see map


Listen

Alfred Garcia

Cantante, compositor, productor e intérprete español conocido por su participación en el concurso Operación Triunfo 2017, donde llegó hasta la final, quedando en cuarta posición.
Fue elegido para representar a España en el Festival de la Canción de Eurovisión 2018 con el tema «Tu canción», cantado a dúo con su compañera, Amaia Romero, gracias al apoyo mayoritario del público, recibiendo el 43 % de los votos entre las tres canciones finalistas, quedando en 23° posición en el festival.

Listen

Els Jovens

Els Jóvens son un grupo de folk de L’Alacantí que han ampliado los registros de la música tradicional valenciana. Para eso, integran patrones y recursos del folclore, como jotas, cantos de trabajo, bandurrias o castañuelas, junto a una forma actual de hacer canciones y explicar el mundo. Ellos no pretenden volver a cantar ni reinterpretar los clásicos, sino dar visibilidad a la música tradicional aportando nuevas canciones que suenen enérgicas y libres de prejuicios. Su primer disco, "Els Jóvens", publicado en 2018 ha sido reconocido con 4 Premis Ovidi Montllor, 3 Premis Carles Santos de la Música Valenciana y el Premi Enderrock de la Crítica al “Mejor Disco de Folk” de los territorios de habla catalana, poniendo la guinda al mejor año de debut que podían imaginar.

Listen

Tardor

Tardor es presenta l'any 2011 amb una maqueta homònima de quatre talls de rock alternatiu, sense més pretensió que fer la música que els agrada cantada en la seua llengua materna. Quatre cançons que els serveixen per ser nominats a grup revelació als Premis Ovidi Montllor de la música en valencià. El power trio de la ciutat de València fa un pas més enllà l'any següent amb la publicació de 'Revolució de l'estat latent' (Mésdemil, 2012), el seu primer LP d'estudi. Produït per Pau Paredes (Kostrok, STTL, Flaco Favor), l'album és nominat a millor disc de rock i consolida el jove grup com una proposta refrescant dintre de l'escena valenciana. Les seues 11 cançons enèrgiques i melòdiques criden l'atenció de públic i crítica. Després d'actuar en escenaris de tot el País Valencià i d'una llarga etapa de composició, el grup presentarà en la pròxima tardor el seu segon llarga durada. 'Una ciutat invisible' (Mésdemil, 2014) representa l'evolució que els seus components han viscut durant l'ultim any de silenci. Tardor torna amb un disc més conceptual i madur, però sense perdre l'essència que els va destapar com una proposta de present i futur. Estigueu atents.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi