¡Atention! this event has ended.

Concierto de Iseo & Dodosound w/ The Mousehunters + Auxili + Roba Estesa en Valencia

Opening doors: 19:30

Calle San Pío V, s/n, 46010 see map

Apertura de puertas: 19.30h

Show Roba Estesa: 21h

Show Auxili: 22h

Show Iseo & Dodosound w/ The Mousehunters: 23.30h

 


Listen

Auxili

‘Tresors’ és ja el tercer disc de la jove reggae band Auxili i segurament marcarà un punt d’inflexió en la carrera dels d’Ontinyent. Després dels primerencs i efectius ritmes de ‘Dolç Atac’ (2015) i la consagració estilítica i el salt a la popularitat que suposà el segon àlbum ‘Instants Cremant’ (2016), les 10 perles de ‘Tresors’ ens mostren uns Auxili tan madurs com destres en el control de la seva fórmula: l’equilibri entre fusió i arrel jamaicana de la seva proposta musical ja no és casual ni incipient i la dualitat d’amor i lluita intrínseca a la tradició del reggae amara amb naturalitat el corpus líric del nou treball.

Listen

Roba Estesa

Roba Estesa és un grup català que naix en 2011 al Camp de Tarragona. Canten en català i fusionen el folk, la rumba, les cançons tradicionals i les cançons "d'autora". Des de 2018 estan presentant el seu nou disc Desglaç. En 2014 auto-editaren una maqueta que en 2015 les va fer guanyar el primer premi del Concurs Sons del Mediterrani organitzat pel Grup Enderrock, premi amb el qual finançaren el seu disc publicat el 2016. Desglaç és un disc maur en el que el grup ha consolidat el seu estil, un estil que elles mateixes anome­nen folk calentó. Amb una concepció molt clara d'espectacle global, Roba Es­tesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

Listen

Iseo & Dodosound

El proyecto musical Iseo & Dodosound nace como un lugar en el que se encuentran los talentos musicales de estos dos artistas. Con sonidos que se mueven entre el reggae y el dub, reminiscencias de la primera época de la música digital y con fuertes influencias el trip hop, se trata de una propuesta original, rica en sonidos y sincera en su esencia.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi