Tori Sparks + Ramon Aragall + Sabina Witt a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Prepara't per a una experiència de música en directe molt especial. La cantautora americana Tori Sparks porta Nashville a Barcelona amb un concert en el format "In The Round”, aquesta vegada a l’Heliogàbal.


Aquest format de concert, típic de Nashville però gairebé totalment desconegut a Barcelona junta a tres cantautors - de vegades amics i col·laboradors, de vegades desconeguts - sobre l'escenari en el qual ofereixen temes propis en acústic. És el format més bàsic, més exposat, més nu possible per a un artista: sol o sola amb el seu instrument i la seva veu. Col·laboracions espontànies, la participació de públic, la història darrere de la cançó o estrenes de temes nadons que normalment seria impossible veure en directe i en acústic. Sempre és una experiència única.


Aquest serà el quart concert "BCN ITR" que Tori Sparks ha presentat en els últims dos anys. I en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de Ramon Aragall i Sabina Witt. No sabem que ens hi trobarem, en aquests concerts pot passar qualsevol cosa però de ben segur que hi haurà magia.


Media content

Related content

Share with friends