¡Atention! this event has ended.

Tori Sparks + Ramon Aragall + Sabina Witt a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Prepara't per a una experiència de música en directe molt especial. La cantautora americana Tori Sparks porta Nashville a Barcelona amb un concert en el format "In The Round”, aquesta vegada a l’Heliogàbal.


Aquest format de concert, típic de Nashville però gairebé totalment desconegut a Barcelona junta a tres cantautors - de vegades amics i col·laboradors, de vegades desconeguts - sobre l'escenari en el qual ofereixen temes propis en acústic. És el format més bàsic, més exposat, més nu possible per a un artista: sol o sola amb el seu instrument i la seva veu. Col·laboracions espontànies, la participació de públic, la història darrere de la cançó o estrenes de temes nadons que normalment seria impossible veure en directe i en acústic. Sempre és una experiència única.


Aquest serà el quart concert "BCN ITR" que Tori Sparks ha presentat en els últims dos anys. I en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de Ramon Aragall i Sabina Witt. No sabem que ens hi trobarem, en aquests concerts pot passar qualsevol cosa però de ben segur que hi haurà magia.Listen

Tori Sparks

Ramón Aragall

Un artista nacido en Barcelona que hasta la fecha se había dado a conocer como miembro de bandas tan consagradas como Els Amics de les Arts, Dorian, Cathy Claret, Brazzaville, Heike, Pantanito, Outer Space, Indigos, Fernando Alfaro, Carlos Cros, Eric Vinaixa, Erm, 4 Hiverns o Pol Cruells, entre muchas otras. Con esa experiencia de más de 15 años a sus espaldas y habiendo crecido en una familia eminentemente musical, la idea de liderar un proyecto propio fue tomando forma a lo largo del 2014. El resultado final son 10 canciones con textos en catalán y castellano que transitan por un indie-rock con referencias electrónicas.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi