Seward + Nara is Neus en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

El col·lectiu Seward celebra una dècada de cançons lliures, accions sonores i espectacles de tota mena amb l’estrena del seu cinquè disc, l’inclusió de noves i nous integrants en la banda i un tour de force que començarà amb 10 concerts diferents consecutius en 10 llocs diferents de Barcelona entre el dimecres 15 i el dissabte 25 de Gener de 2020.


Seward es prepara per festejar els seus 10 primers anys de vida al Gener de la mà de les i els artistes, col·laboradors i entitats que els han acompanyat des dels seus inicis. Durant 10 dies seguits, la banda es reunirà en 10 barris de Barcelona per donar veu a les persones, comunitats, projectes i llocs que forman part de la història del grup.


Obrint la nit tindrem a la Nara is Neus, compositora que es mou contínuament entre el ambient i el soundscape intentant descobrir noves textures. Navegant entre el synthwave, dron i low-rpm, les seves composicions creixen sobre la base de pinzellades contínues, oferint diferents intensitats entre el silenci i el soroll, creant ones suggeridores on la composició és més un significat que un propòsit, sempre amb taques de malenconia.

Media content

Related content

Share with friends