¡Atention! this event has ended.

CLUB CINEMA ALZIRA: Rocketman

Carrer Escoles Pies, 4, 46600 see map

2019. 121 min. Regne Unit. Musical.

Direcció: Dexter Fletcher

Amb: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Steven Mackintosh, Gemma Jones, Tom Bennett, Kit Connor, Stephen Graham, Matthew Illesley, Ophelia Lovibond, Charlotte Sharland, Layton Williams, Bern Collaco, Ziad Abaza, Jamie Bacon, Kamil Lemieszewski, Israel Ruiz, Graham Fletcher-Cook


Rocketman és la història d’Elton John, des dels seus anys com a xiquet prodigi del piano en la Royal Academy of Music fins a arribar a ser una superestrella de fama mundial gràcies a la seua influent i duradora associació amb el seu col·laborador i lletrista Bernie Taupin.


Pel·lícula en versió original (anglés) subtitulada en castellà
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi