HOSTES MEDITERRANI: Aljub / Andrés Belmonte Trio

Multiple dates

Show previous dates

Teatre del Raval (Gandía)

Sant Ramon, 8, Gandía

Aljub


Aljub presenta al Festival HOSTES el seu treball 16 anys en 16 cançons, disc enregistrat en directe al Teatre del Raval amb el qual la formació revisita algunes de les seus cançonsanteriors i en presenta de noves, totes amb el so que els ha caracteritzat: instruments amb sonoritats orientals, ritmes d’amalgama i solos instrumentals, amb la maduresa assolida pels seus músics, amb Joansa Maravilla al capdavant, situant-se com una de les formacions valencianes de música d'arrel més interessants i consolidades del panorama musical.


Veu: Rafel Arnal; Nais: Andrés Belmonte; Contrabaix: Ales Cesarini; Percussió: David Gadea; Oud i Kanun: Joansa Maravilla.


Andrés Belmonte Trio


Tariq (literalment 'camí' en àrab) aglutina ressons musicals provinents dels viatges d’Andrés Belmonte a través del Mediterrani. Egipte i la música àrab, la música clàssica otomana, les seues arrels valencianes i el jazz; tot ben filtrat per la rasadora d'aquest artista que, a més, afegeix el seu toc personal a la mescla, ja encantadora. Al Raval actuaran en format trio per convidar-nos a una festa, un ball, una celebració, a través de la música, de la trobada entre les cultures àrab i valenciana.



Nei, flauta, flauta alto i flauta baixa: Andrés Belmonte; Contrabaix: Ales Cesarini; Percussió: David Gadea. 


Media content

Related content

Share with friends