GEM PRESENTA “SATÈL·LITS”

Multiple dates

Show previous dates

Azza Club

Carrer de Muñoz Seca, 2, , Valencia

GEM PRESENTA “SATÈL·LITS”, EL SEU SEGON DISC D’ESTUDI.

 

Divendres 7 de febrer a les 21.30 a la Sala Azza del Palau Alameda de València amb Maria Faubel d'artista convidada.

 

Satèl·lits és una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia en un temps on tot és passatger. Deu cançons que plantegen una crítica social de vegades dura, altra positiva i irònica, sense deixar de costat la igualtat i la lluita per la diversitat.

 

Després de dos anys des de la publicació de Dent de lleó, Gem torna amb un so renovat en un projecte que recull la maduresa i l’ambició de l’artista, on cada paraula està pensada. Satèl·lits convida a endinsar-vos en el món contradictori de les xarxes socials, la falsa seguretat, els amors a distància i els descobriments de persones que han canviat les nostres vides.

 

Per a este nou treball Gem s’ha tornat a envoltar d’un equip de professionals de la talla de Tono Hurtado, Toni Carrillo, Rubén Llopis i Pau Paredes. Les 10 cançons d’aquest disc prometen un directe poderós amb els mateixos músics que han format part de tot aquest recorregut. Podeu gaudir-lo el 7 de febrer en un concert únic a la Sala Azza del Palau Alameda de València.

Media content

Related content

Share with friends