¡Atention! this event has ended.

El Diluvi a València

Opening doors: 20:00

Veles i Vents, Valencia

Port América'S Cup S/n , Valencia, 46024, España see map

El grupo de mestizaje mediterráneo El Diluvi presenta su tercer larga duración, “Junteu-vos”. Su habitual fusión de cumbia, reggae, rumba y folk de raíz se ha enriquecido ahora con nuevos lenguajes: melodías anglosajonas, ritmos mexicanos y flirteos con la electrónica. Eso sí, su sonoridad única sigue brotando gracias al violín, la bandurria, el acordeón diatónico, la guitarra flamenca, el guitarrón y las percusiones

de todo tipo. Asimismo, han firmado canciones originales, combativas, militantes y poéticas que apelan a la construcción de la colectividad y a ayudarse mutuamente.


Con este trabajo, los alcoyanos rinden homenaje a los maestros de la canción como Al Tall, Lluís Llach y Ovidi Montllor, además de reconocer las influencias de bandas como Dusminguet, Ojos de Brujo, Carles Belda, Sopa de Cabra y Aspencat o de grupos de rock como Led Zeppelin, Pink Floyd, The Who o Fleet Foxes, entre otros.


--


El grup de mestissatge mediterrani El Diluvi presenta el seu tercer llarga durada, Junteu-vos. La seua habitual fusió de cúmbia, reggae, rumba i folk d’arrel s’ha enriquit ara amb nous llenguatges: melodies anglosaxones, ritmes mexicans i flirtejos amb l’electrònica. Això sí, la seua sonoritat única segueix brollant gràcies al violí, la bandúrria, l’acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i les percussions de tota mena. Així mateix, han signat cançons originals, combatives, militants i poètiques que apel·len a la construcció de la col·lectivitat i a ajudar-se mútuament.


Amb aquest treball, els alcoians reten homenatge als mestres de la cançó com Al Tall, Lluís Llach i Ovidi Montllor, a més de reconèixer les influències de bandes com Dusminguet, Ojos de Brujo, Carles Belda, Sopa de Cabra i Aspencat o de grups de rock com Led Zeppelin, Pink Floyd, The Who o Fleet Foxes, entre d’altres.


Listen

El Diluvi

El grup de mestissatge mediterrani de l'Alcoià El Diluvi ha llençat "Junteu-vos" (2019 Halley Records) actualitzant el seu ja conegut folk festiu, ara més arriscat, amb lletres que apel·len a la construcció de la col·lectivitat, a ajudar-se mútuament i al clàssic «junteu-vos» d'Ovidi Montllor. Seguint amb el camí obert pels LP's "Alegria" (2015 CC) i "Ànima" (2017 CC), on la banda fusionava amb naturalitat diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba i folk d'arrel.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi