ALS MEUS REFERENTS - ANDREU VALOR A VALÈNCIA

Multiple dates

Show previous dates

Teatre El Micalet

Carrer de Guillem de Castro, 73, Valencia

Purchase Link

«Cançóns d’amor a l’amor i a la vida» és una proposta íntima i personal del cantautor Andreu Valor, perquè si, perquè seria inviable dedicar-se al món de la cançó d’autor si no hagués sigut per uns/es referents que han marcat una línia en la manera d’entendre la música, la vida. A elles i ells els hi dedica aquesta humil proposta.

Aquest recital és un concert que barreja versions dels referents del propi Andreu Valor que ha adaptat al valencià, com Leonard Cohen, Lluís Llach, L.E.Aute, Joan Manuel Serrat... passant per Vetusta Morla o Los Piratas i també de referents poètics als quals els hi ha posat música. Un recital ple d’èxits que segur que cantaràs.

D’on ve i cap on va és una resposta més fàcil d’entendre quan veus aquest concert, doncs la veu dels/les referents és perseguida per seguir perpetuant-la.

 


ENTRADES: 13/15€

www.teatremicalet.org

Media content

Related content

Share with friends