José Mercé a Crevillent

Friday 16 October 2020 22:00

Opening doors 21:00

Event ended

Auditori de Crevillent

Carrer Rambla, Crevillente

El cantaor jerezano es un artista que ha sabido transmitir como pocos que el flamenco es para todos, llevándolo a la máxima popularidad sin perder esencia ni profundidad. José Mercé es la verdad del flamenco llevada a las grandes audiencias, especialmente desde que en 1998 publicó Del amanecer, un álbum que, según el flamencólogo José Manuel Gamboa, “convirtió a José Mercé en un artista de masas, colocándolo a la cabeza de la movida jonda.



IMPORTANT: La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.

Media content

Related content

Share with friends