¡Atention! this event has ended.

Joan Colomo + vàlius + Robot Emilio · XXVè Aniversari Heliogàbal

Opening doors: 18:00

Carrer de Sicília, 321, 08025 see map

LA RADIOFÓRMULA 

Entre el ridícul més espantós i la fantasia més exhuberant hi ha, sovint, una fina línia que els separa. A sobre d'ella, aquest espectacle hi fa cabrioles i piruetes tot mantenint sorprenentment l'equilibri.

Joan Colomo capitaneja aquesta nau, La Radiofórmula, una andròmina que tant pot anar a la deriva com enlairar-se fins al setè cel, quan no ambdues alhora. En aquesta excelsa temeritat l'acompanyen Xavier Garcia i Guillem Caballero, còmplices tots tres d'un aquelarre que calcina qualsevol indici de decència i correcció i se'n menja les cendres. Grans èxits d'ahir, d'avui, de sempre i de més enllà passats per la seva batedora màgica, popurris infinits que s'estiren, s'arronsen i es tornen a estirar, humor i èxtasi, ballaruca descoordinada, Sabrina, Kiss, Estopa, Màkina de la bona, Jeanette, Rihanna, Celtas Cortos, Gala, Spice Girls, Rocío Jurado, Daft Punk, Bon Jovi, Roxette i tantíssims d'altres. El Piromusical de TV3 però sense rastre de pompa.

Si has pensat en casar-te o en fer la comunió, no dubtis que aquesta és una aposta totalment guanyadora per amenitzar el teu esdeveniment. Si no ho has pensat, ara és el moment. 


25 ANYS DE L'HELIO, 10 ANYS DE VÀLIUS

vàlius beuen del punk més nerviós (Desperate Bicycles, The Fall) i del folk més descarnat (Pau Riba, Raimon) i insisteixen en l’ètica del “fes-t’ho tu mateix”. Des de 2010, passegen pels escenaris una aposta musical austera, de mínims, però inquieta i encuriosida. Procuren que no passi mai més d’un any sense treure material nou; no saben gaire per què ho fan, però ara per ara no s’han plantejat deixar-ho de fer. De moment el seu periple ha produït un total de tres EPs (‘Rierols’, 2012; ‘Mercè’, 2016; ‘Amor’, 2017) i quatre LPs (‘Escola’, 2013; ‘Fam’, 2014; ‘Mesura’, 2017; ‘Senyal’, 2019), a més d’infinitat de concerts per tot Catalunya i, ocasionalment, més enllà.


ROBOT EMILIO

Nueva banda de powerpop de Barcelona, con habituales de la escena local: Edu Chirinos (Las Ruinas), Carlos Leoz (Me and the Bees), Blanca Lamar (Les Sueques) y Ángel Garau (Da Souza). La banda está próxima a grabar su primer disco que saldrá en el 2021. 


Listen

Joan Colomo

Cantautor catalán.

Listen

Vàlius

Robot


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi