¡Atention! this event has ended.

Mireia Vives i Borja Penalba en Valencia

Opening doors: 20:30

Avinguda de la Constitució, 284, 46019 see map

MIREIA VIVES I BORJA PENALBA presenten Cançons de fer camí


Un nou disc amb 19 cançons, la majoria inèdites, pròpies, algunes musicacions, versions de referents... 72 minuts de música amb un estil, com sempre, difícil d'etiquetar. La gran aliança entre l'etern guitarrista i una veu deliciosa els fa capaços com ningú d'anar de la cançó d'autor minimal a cappella, a la rumba, el pop-rock, el folk nostre de cada dia, el cabaret gamberro, la cobla i el reggaeton (feminista, com sinó?); i tot açò, sense perdre la coherència -sí, és possible- ni deixar de tenir les contradiccions que els fan preciosos.


https://www.youtube.com/watch?v=tdD1MfBFXAQDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi