Trio Truna (TX3), de Dr. Truna (València)

Multiple dates

Show previous dates

Teatre del Raval (Gandía)

Sant Ramon, 8, Gandía

Composició que participa de les dues línies, sempre interconnectade, que són constants al treball de Dr. Truna: l’exploració d’un llenguatge sonor i musical particular i, lligat a açò, el desenvolupament d’instruments de fabricació pròpia.


Depenent de les seues necessitats creatives, Dr. Truna modificarà les seues màquines sonores electròniques, que estan construïdes amb elements reutilitzats o reciclats. Amb tot i això, l’actuació també tindrà un fort component escènic i audiovisual, perquè treballa amb la idea de la possibilitat de la multiplicació, la ubiqüitat que l’artista fa temps que explora dins del format Trio Truna. 


Media content

Related content

Share with friends