Lucretia Borgia, entre la història, el mite i la llegenda

Multiple dates

Show previous dates

CM Bernat i Baldoví - Nova sala

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

Homenatge musical a Lucrècia Borja (1480 - 1519), filla d'Alexandre VI, tres vegades casada, un marit assassinat i un fill il·legítim. Tot en només trenta-nou anys i en ple Renaixement. El programa de concert es basa en la música coetània a Lucrècia i en el qual ens mostra la seua humanitat, com diu Dario Fo, instentant alliberar-la del clixé de dona dissoluta i incestuosa i submergint-la en el context històric i en la vida quotidiana de la seua època. D'aquesta manera en el concert es viu en primera persona la fascinació de les corts renaixentistes italianes. El naixement a Roma de Lucrècia el 1480, la caiguda de Granada, els casaments amb Giovanni Sforza, Alfons d'Este i Alfons d'Aragó, les relacions amb Pietro Bembo, Isabella i la cort de Ferrara i músics com Bartolomeo Tromboncino o Joan Ambrosi Dalça. Tot abocat al seu refugi en la devoció i la mort en 1519.

Media content

Related content

Share with friends