¡Atention! this event has ended.

Concert de Maria del Mar Bonet amb Dani Espasa

Opening doors: 19:15

Calle del riu 20, 46529 see map

Maria del Mar Bonet és la veu actual més internacional de la cançó en català. Iniciada en el col·lectiu de cantautors Els Setze Jutges, ha publicat una trentena de discos vinculats al món de la cançó d'autor i les músiques d'arrel, treballs amb els quals ha cultivat tant el bagatge tradicional del territori de parla catalana com el diàleg amb l'imaginari sonor de llocs com ara Tunísia, Grècia, Turquia, Síria i el Brasil.


Listen

María del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet es una cantante y compositora española en lengua catalana, con una larga trayectoria de investigación en las músicas populares de las islas Baleares, Cataluña, y de todo el entorno mediterráneo.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi