La Fúmiga a Crevillent

Friday 9 October 2020 12:30

Opening doors 11:30

Event ended

Auditori de Crevillent

Carrer Rambla, CrevillenteIMPORTANT: La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.


La Fúmiga, han xafat fort amb el seu primer àlbum, Espremedors (Halley 2019), amb milers de reproduccions a les plataformes digitals, que els ha valgut el Premi Carles Santos 2019 atorgat per votació popular. La Fúmiga es va presentar en societat amb el seu particular hipe Mediterrània al 2018, un tema perfecte per a descriure l'essència de la banda, bona música, alegria i lletres combatives. La Fúmiga a hores d'ara és una de les bandes amb més èxit del panorama musical, reprodueix a l'escena valenciana el fenomen ja conegut a altres indrets de portar les fanfàrries del carrer a l'escenari. Fan un espectacle enèrgic i engrescador, on la secció de vents és poderosa i determina la seua particular fusió d'estils que els ha portat a ser fixes a festivals i concerts del circuit musical. Els concerts de La Fumiga són una barreja entre festa balcànica i la sensació d'estar celebrant alguna cosa que no saps ben bé que és. Això és La Fúmiga.

Media content

Related content

Share with friends