¡Atention! this event has ended.

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS a València

Opening doors: 19:00

Rambleta, Valencia

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

Maria Arnal i Marcel Bagés a València


  • Lloc: La Rambleta (auditori)
  • Data: 15 de gener de 2021
  • Horari: obertura 19.00h / inici 20.00h
  • Preu: Entrada General 25€ despeses
  • Menors de 16 anys han d'anar acompanyats de tutor legal amb autorització de responsabilitat sobre el menor. (Descarrega ací el full d'autorització de menors)MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS. Pre-estrena del seu nou àlbum


Omnipresent a les llistes de millors discs nacionals de la dècada, 45 cerebros y 1 corazón (2017) és un dels debuts clau del segle XXI a la Península Ibérica. Ratificat per una dotzena de guardons que inclouen, entre d’altres, quatre Premios MIN, l’aparició de Maria Arnal i Marcel Bagés va ser el passaport per a un llarg centenar i mig de concerts en quatre continents amb escales a França, Portugal, Regne Unit, Rússia, Kazakhstan, Bulgària, el Marroc, Algèria, Perú, Paraguai, Estats Units (Washington DC i Nova York) i, és clar, Espanya. Un periple apassionant que va culminar amb un fi de gira amb entrades exhaurides a escenaris com el Palau de la Música (Barcelona), el Teatro Nuevo Apolo (Madrid) o el Teatro Olympia (València).


Una aposta per el llenguatge universal de l’emoció que amplia la seva combinatòria en un nou projecte que el duo pre-estrenarà a La Rambleta. Pulsió electrònica en cançons sobre els desafiaments humans i no humans d’un futur més incert que mai. Serà el pròleg perfecte para al seu segon àlbum que, amb col·laboracions d’altíssim nivell, es publicarà en els propers mesos.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi