¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

ANUL·LADA SESSIÓ TEATRE FAMILIAR “HORTA”

Per motius de la situació sanitària actual i segons indicacions dels organismes oficials, vos informem que s'anul·la l’espectacle de teatre familiar “HORTA” que teníem previst per al dissabte 28 de novembre de 2020 a les 17 hores en la Casa de la Cultura d’Alzira.

HORTA

Carrer Escoles Pies, 4, 46600 see map

TEATRE FAMILIAR

L’Horta Teatre presenta: HORTA

Actrius: Joana Alfonso i Esther López.

Idea i direcció: Pau Pons. Música: Panchi Vivó.


Joana i Esther ja ho tenen tot a punt, és el moment de despertar la terra i començar el cicle. Els seus iaios els han ensenyat com fer-ho, ara elles ho compartiran amb els més menuts: preparar la terra, plantar, regar… Arromangueu-vos i connecteu tots els sentits perquè hi ha molts secrets per descobrir sota la terra d’HORTA!.


Espectacle en valencià. Durada de 60 min.

Aforament reduït.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi