¡Atention! this event has ended.

MÚSICA: Feliu Ventura (Xàtiva) presenta el llibre-disc 'Convocatòria'

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Al Teatre del Raval tenim la sort de poder escoltar en directe el treball recentment estrenat del cantautor xativí Feliu Ventura i que porta per títol Convocatòria. Un disc que sona a himne amb una melodia encomanadissa i les distorsions tènues de les guitarres i amb la bateria, el bombo i el baix elèctrics que, incombustibles i constants, fan la base rítmica, contundent. Un àlbum que transmet felicitat i que, malgrat els temps que corren (o potser precisament per això), té un caràcter marcadament positiu. No se’l podeu perdre en directe amb tota la banda!

 

El disc compta amb de textos creats per a cada cançó de la mà de Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart (des de la presó), Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.

 

Feliu Ventura (guitarra i veu) estarà acompanyat de Victor Través (bateria), Francesc Albero (piano) i Paula Zambudio (baix). 
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi