¡Atention! this event has ended.

TEATRE- MÚSICA-POESIA: Mucho más que dos, amb Alberto Sanjuan & Fernando Egozcue (Madrid)

Sant Ramon, 8, 46702 see map

San Juan i Egozcue presenten una selecció del treball que realitzen en comú des de fa ja més de sis anys i que ha donat lloc a diferents espectacles com Espanya Ingobernable, Polvo enamorado i Te quiero, Benedetti.  Teatre, música i poesia en un espectacle que parteix de la voluntat d'afirmar la vida, la bona vida. Perquè al carrer, colze a colze, som molt més que dos. Perquè necessitem retrobar-nos. Perquè necessitem riure'ns junts, emocionar-nos junts, abraçar-nos de nou.


Benedetti, Cernuda, Lorca, Calderón de la Barca, Santa Teresa, Serrat, Albert Pla, Sor Juana Inés de la Cruz o Gloria Fuertes componen un repertori de textos i cançons pròpies i alienes, fruit de la llarga col·laboració entre els dos artistes.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi