Nico Roig + Amics · Marina Herlop · XXVè Aniversari Heliogàbal · tarda Cancelado

Multiple dates

Show previous dates

Jardins de la Sedeta

Carrer de Sicília, 321, Barcelona

If you purchased tickets, go to buyers site for information about refunds.

NICO ROIG AMICS · CONCERT ESPECIAL DE NADAL

Compositor, guitarrista i cantautor de Barcelona. 

Compta amb una llarga trajectòria tant aquí com a fora del país. Com a guitarrista ha col·laborat i col·labora amb artistes tan variats com Refree, Za!, Seward, Maria Coma, Pau Vallvé, Kiko Veneno, Enric Montefusco, Maria Rodés o Marina Rossell.


Nico Roig presenta un ESPECIAL DE NADAL envoltat d'amics que estima i amb qui cantará cançons seves i algunes versions.

Amb músics del calibre de Lucia Fumero Pol Batlle Huedo de Ljubliana & the Seawolf, Rita Payés Roma Tarta Relena Cote Fournier, Garru de Myōboku Pau Rodríguez de Za! Juan Rodríguez Berbín de Seward Itzipa i alguna sorpresa més, celebrant el Nadal més raro que hem viscut mai!

A més és un doble concert amb la Marina Herlop que es presentarà el seu ulim treball Pripyat, vendrá amb banda i també amb sorpreses! No et quedis sense entrada!



MARINA HERLOP

Marina Herlop va estudiar piano de nena, va deixar els estudis musicals durant l'adolescència i va reprendre la música als 20 anys. 

Dels 22 als 25 va estar immersa en el Conservatori, període en el qual va començar a utilitzar el piano i la veu com a úniques eines per a fer música i experimentar amb l'harmonia i la melodia. Quan va reunir suficients cançons va gravar el que es convertiria en el seu primer àlbum, Nanook (Instrumental Records, 2016). 

En el seu segon àlbum, Babasha (Aloud Music Ltd, 2018), va treballar conjuntament amb un productor que va afegir textures electròniques i efectes a les seves composicions, un procés que la va introduir en el món de la música electrònica. 

Com havia estat lligada al piano des del principi de la seva carrera, aquest nou àlbum, Pripyat, és una espècie de contraposició als dos treballs anteriors: es dóna molta experimentació rítmica i tímbrica, treballa amb el riff, el beat i l'harmonització vocal, perquè se sentia empesa a explorar aquestes altres àrees. No obstant això, més enllà de les eines de les quals se serveixi, el que defineix a Marina Herlop és la voluntat d'arrossegar la música al futur i donar amb fórmules que li semblin estèticament atractives. Aquesta premissa ha guiat el seu procés creatiu des de l'inici, conferint coherència a tot el seu treball.

Media content

Related content

Share with friends