¡Atention! this event has ended.

TEATRE PER A JÓVENS I ADULTS: CACTUS TEATRE presenta HISTORIA DE UNA MAESTRA

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

De Josefina Aldecoa. Adaptació i interpretació de Paula Llorens.

Direcció: Gemma Miralles.


Gabriela López s’endinsa en les profunditats de la seua memòria, on habiten els records del seu passat com a mestra. A través de la seua evocació ens trobem amb alguns dels personatges i esdeveniments més importants de l’Espanya de principis del segle XX.


Este espectacle és un homenatge a tots/es aquells\es mestres que van lluitar per educar este país en una època de pobresa, ignorància i opressió. Esta obra retrata l’important paper que va tindre l’ensenyança durant la II República a Espanya i els anys previs a esta, una de les èpoques més brillants de l’educació en la història d’Espanya.


Espectacle en castellà. Durada de 90 min.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi