¡Atention! this event has ended.

TWEN + Estramoni en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Què és una banda de gira sense un disc? Durant els últims dos anys, Twen ha redefinit l'aspecte de grup de gira en una era de pop homogeni dissenyat per al consum. Nascuts en l'escena DIY de Boston per a després anar-se ràpidament a Nashville, el quartet inspirat en el indie-rock no ha deixat de viatjar des de la seva formació, la qual cosa representa un antídot refrescant en un món cada vegada més digital. Dirigits per la vocalista Jane Fitzsimmons i el guitarrista Ian Jones, la banda ha acumulat un calendari de gires que pocs grups podrien reunir sense l'ajuda d'un àlbum debut.


Sense tenir en compte l'ordre d'operacions de la indústria de la música, Twen va desafiar el motlle a través d'un llançament de cassette anomenat 'Twen Live' en 2017. Enregistrament de la seva primera actuació (en la història) en un soterrani de Boston, el EP de 5 cançons va ser la seva única música gravada abans del seu primer llarga durada, ‘Awestruck’, llançat a través de Frenchkiss Rècords el passat 20 de setembre de 2019 i que vindran a presentar a Barcelona i Madrid els dies 17 i 18 de febrer per primera i especial vegada.


Una càpsula del temps de la seva música dins i fora de la carretera, dos anys després. Gravat en diferents moments i llocs, cada cançó es basa en la següent, començant amb la cançó principal i que dóna nom a l'àlbum, ‘Awestruck’, la primera cançó escrita entre els dos.


Riffs banyats pel sol en una fusió de totes les formes creatives en què Jones toca la guitarra i Fitzsimmons, amb una maduresa vocal i complexitat, doblegant intencionalment la seva veu perquè en moltes ocasions emmascarar les seves paraules, per a obligar els oïdors a confiar en si mateixos i sentir-se més còmodes amb l'emoció intuïtiva i subjacent en escoltar les cançons. 


Encara que descaradament indie-rock amb subtils tocs dream-pop memorables, les seves cançons canvien de gènere des de parets de so i distorsió fins a harmonies vocals a l'estil The Beatles, és a dir, melodies infeccioses que són tan atemporals com simples.


Organitza: Xtrarradio

http://www.xtrarradio.com/Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi