Jeffrey Lewis & The Voltage a La Tretzena Ronda de l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Després d'una gira per Espanya i Portugal al 2018, Jeffrey Lewis torna el 2020 presentant el seu nou disc “Bad Wiring” (Moshi Moshi Records) a l’Heliogàbal de Barcelona. 


L'àlbum ha estat gravat i produït a Nashville per Roger Moutenot, responsable de produir tots els àlbums clàssics de Yo La Tengo. Moutenot, qui també va treballar en l'àlbum “Magic and Loss” de Lou Reed, i l'àlbum “Hot Rock” de Sleater Kinney ha estat l'home perfecte per capturar aquestes dotze noves cançons de Lewis en l'estudi. 

Amb la varietat musical infinitament creativa de Jeffrey Lewis & The Voltage, i l'escriptura de Lewis tan aguda com sempre, “Bad Wiring” podria ser el millor àlbum dels 18 anys de carrera de Jeffrey. El nou nom de la banda, The Voltage, té truc, ja que els músics són la mateixa baixista, Mem Pahl, i el mateix bateria, Brent Cole (també de Moldy Peaches), amb els quals Jeffrey ha estat viatjant pel món durant els últims quatre anys com Jeffrey Lewis & els Bolts. Els noms més recents de la banda de Jeffrey Lewis com The Rain, Els Bolts i The Voltage també fan referència a el fet que el segon nom de Jeffrey és Lightning, resultat d'haver nascut al Lower East Side en la dècada de 1970 i de que els seus pares fora hippies.


Jeffrey ha rebut elogis sorprenents de pràcticament tots els principals mitjans musicals al llarg dels anys, i ha rebut increïbles paraules de part de personatges com David (Silver Jews) Berman (DEP), Jarvis (Pulp) Cocker, Ben (Death Cab For Cutie) Gibbard, o Will Oldham, entre d'altres. 

Aquest nou àlbum, “Bad Wiring”, deixa completament clar perquè. I encara que principalment reconegut per les seves habilitats líriques (així com per les seves habilitats d'il·lustració / còmic), l'arma secreta en l'arsenal de Lewis ha estat la seva lenta evolució des del DIY folkie a la fi dels 90 fins a esdevenir la sensació en viu de l'indie rock.


Media content

Related content

Share with friends