El silenci d´Hamelin

Opening doors: 16:30

Add to Add El silenci d´Hamelin Google Calendar

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Buy tickets

La Clara i el Bruno són germans. Són dos dels nens que van viure allò que va passar a la ciutat d’Hamelín. Ara jasón grans, i un personatge estrany els ha demanat d’explicar-ho de nou. De vegades cal tornar al passat per posar les coses a lloc. A “El silenci d’Hamelin” capgirem l’argument tradicional afegint un personatge que no hi sent. Això ens permet parlar dels avantatges de tenir desavantatges, de les altres capacitats. I ens dóna joc per crear una intriga nova a partir d’una història vella, posant èmfasi en el punt de vista a l’hora de narrar l’acció.


El silenci d´Hamelin el February de 2, 2020, en Auditori Germanies en notikumi

is official dealer

El silenci d´Hamelin


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi