¡Atention! this event has ended.

Horta

Opening doors: 18:00

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Joana i Esther ja ho tenen tot a punt, és el moment de despertar la terra i començar el cicle. Els seus iaios els han ensenyat com fer-ho, ara elles ho compartiran amb els més xicotets: preparar la terra, plantar, arruixar… Arromangueu-vos i connecteu tots els sentits perquè hi ha molts secrets per descobrir sota la terra d'HORTA!

Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en Horta, on els sentits i els xiquets seràn els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics…

Aforament limitat a 80 persones per sessió


Horta el February de 28, 2020, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi