¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

PER RAONS DE NORMATIVA I SALUT PÚBLICA RESPECTE AL COVID-19, QUEDA CANCEL·LAT EL CONCERT DE ALOHA BENNETS I HER LITTLE DONKEY

Aloha Bennets i Her Little Donkey en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Aloha Bennets segueixen la seva ascendent carrera sigui el terreny que li posin per davant. A més ara les barcelonines tornen amb un canalla single ‘El Horóscopo’ que segueix al seu últim EP ‘Guateque’, un treball pel qual segur es guanyen un slot en tots els festivals d'aquest estiu. Però abans de tot això, hi ha cita en l'Heliogàbal.


I els acompanyen Her Little Donkey, el grup de dream pop format per Ana, Patrick, Carlos i Michel, que porten diversos anys defensant un pop que cada vegada camina més cap a la llum d'una manera elegant, passejada i sàvia. Una delícia de la nostra ciutat.


Listen

Her Little Donkey

Banda barcelonesa de dream-pop, o de pop-psicodélico, o de pop-rock, o de...

Aloha Bennets


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi