¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Se han suspendido todos los eventos del Ayuntamiento de Alzira hasta el 05/04/20. Recibirás la devolución en un plazo de 1 a 3 días a través del método de pago que usaste en la compra. Si compraste en taquilla por favor contacta con el Ayuntamiento para solicitar tu devolución. Muchas gracias.

CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE TEATRE PER A JÓVENS I ADULTS: Bambalina Teatre Practicable presenta LA CELESTINA

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

De Fernando de Rojas. Adaptació i direcció de Jaume Policarpo.

Intèrprets: Águeda Llorca i Pau Gregori.


La companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable presenta una versió essencial, amb només dos actors i a partir de la tècnica de les titelles i teatre d’objectes, d’una de les obres fonamentals de la literatura espanyola: La Celestina, de Fernando de Rojas. Una història sobre l’amor cortés.


Una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb el brillant itinerari artístic de Bambalina. Espectacle guardonat amb quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes: millor espectacle de teatre, millor actriu, millor adaptació de text i millor direcció escènica.


Espectacle en castellà. Durada de 85 min.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi