¡Atention! this event has ended.

TEATRE | SETMANA REPUBLICANA: Instruccions per a no tenir por si ve la pastora, de La Ravalera Teatre

Sant Ramon, 8, 46702 see map

JOVES I ADULTS


Conta la gent criada als Ports que, de menuts, quan no volien acabar-se les bajoques o els feia por la nit, els grans els deien: “mira que si no fas cas, vindrà La Pastora”. Però, qui és La Pastora? Teresa Pla Meseguer, va nàixer a Vallibona el 1917. La seua intersexualitat la va condemnar a ser rebutjada per tot el món i la va obligar a convertir-se en una llegenda entre els maquis. Va lluitar tota la vida per recuperar la seua identitat i el seu nom: Florencio. Aquest espectacle de dramatúrgia contemporània i audiovisuals parla d’ella i de la seua memòria escrita als marges dels llibres d'història, igual que la de totes les persones vençudes políticament, per pobres, per diferents, per qüestions de gènere. Ací parlem de totes elles, que som també nosaltres mateixes. 


Creació i interpretació: Laia Porcar i Núria Vizcarro Testimonis: Josefa Gisbert, Josefina Prades, Alejandro Segura, Manolo Serret i Elena Solanas Text: Núria Vizcarro Direcció: Joan M. Albinyana.


En acabar la sessió hi haurà un col·loqui.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi