¡Atention! this event has ended.

CINEMA EN VALENCIÀ: Al sostre del món

Sant Ramon, 8, 46702 see map

TOTS ELS PÚBLICS. RECOMANADA A PARTIR DE 6 ANYS - Durada: 81 min.


1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no va tornar de la seua darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.


PREMIS: Premi a la millor creació de personatge i al millor disseny d’escenografia 2015 – Emile Award (França), dels European Animation Award. Premi del públic als festivals  Annecy 2015, Athens IFF 2015; Sao Paulo IFF 2015; Gijón IFF 2015; Animac 2016 i New York Children’s IFF 2016.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi