¡Atention! this event has ended.

MÚSICA: WOM's Collective

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Concert Girando Por Salas

 

Bateria i veu: Laia Fortià Piano i veu: Clara Lluna Guitarra i veu: Anaïs Vila, Teclats i veu: Gessamí Boada Baix elèctric i veu: Magalí Datzira.


Després d'haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arreglant temes d'altres artistes, Laia Fortià i Clara Lluna decideixen donar veu també a les seues pròpies composicions. Per a dur-ho a terme s’uneixen a altres tres talents femenins forjats dins del panorama musical català actual. Juntes creen WOM’s Collective, una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb un so personal i característic on l'element unificador dels temes és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea en entrellaçar-les amb els diferents instruments. 
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi