¡Atention! this event has ended.

COR DE L'ELIANA & ANDREU VALOR A OVIDI MONTLLOR - TEATRE MICALET - VALÈNCIA

Carrer de Guillem de Castro, 73, 46008 see map

"Les meues, les teues, les nostres cançons" és un projecte comú entre el Cor de l'Eliana, dirigit per Nelo Juste i el cantautor Andreu Valor on comparteixen el 100% de l'escenari, navegant entre cançons que han marcat l'existència de les dues formacions, centrant-se en el pes, criteri i proximitat d'un referent en comú: Ovidi Montllor, que enguany celebra 25 anys fent vacances i serà el fil conductor, mantenidor i part important d'aquest espectacle on més de 50 veus canten a l'unisó "estima i llibertats".

Un humil homenatge al cantant alcoià i una renovació de cançons que han format i formen part important de la nostra realitat i cal seguir reivindicant.


PREUS

Preu taquilla 18 i 16 €

Preu web 15 i 13€

PREU ESPECIAL WEB 12€ (fins al 8 d’abril)

DESCOMPTES GENERALS: (Aplicables només a la taquilla de teatre)

25% de descompte sobre preu de taquilla amb Carnet Jove, Jubilat, Carnet Universitari, carnet UGT i socis de la Societat Coral el Micalet.

50% amb el carnet de la UV i professionals del sector

GRUPS :  Preu de grup més de 20 persones: 10 € a partir de 20 persones 1 invitació cada 20. (info i reserves del grups, 963921482 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores)

Els descomptes no són acumulables ni aplicables a altres promocions.


Listen

Andreu Valor

Gracias a su constancia lleva diez años de camino en solitario y 5 discos a sus espaldas, todos bajo el sello discográfico Mésdemil.

Andreu Valor en Valencia el April de 9, 2020 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi