¡Atention! this event has ended.

MÚSICA: Mare Internum amb Efrén López i Kelly Thomà

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Aquest concert és una trobada de dos amics compositors, vinguts dels extrems oriental i occidental de la Mediterrània. Tots dos han dedicat les seues respectives carreres a la creació a partir d'elements presents en les músiques d'arrel de diferents tradicions. Junts ens presenten composicions pròpies i improvisacions tot utilitzant ritmes i modes provinents de diferents tradicions modals: cretenca, balcànica, turca, azerí, persa, afganesa, medieval... totes elles passades pel sedàs del seu propi "Mare Internum" personal.Efrén López: rabab, viola de roda, lauto, oğur sazı, lavta, tar; Kelly Thomà: lyra de Creta. 

 
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi